rop  
   

Wie zijn wij?

Return on People is een jong en fris trainings- en adviesbureau met programma's gebaseerd op 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven en daarbuiten.

Return on People verzorgt naast trainingen op het gebied van onder andere communicatie en persoonlijke effectiviteit, verschillende andere diensten zoals: lezingen, events, workshops, teambuilding sessies en change management trajecten.Onze programma's zijn maatwerk en kenmerken zich door een praktijkgerichte aanpak. In onze trainingen gebruiken we naast theorie praktijkblokken waarin technieken uit onder andere de Oosterse gevechtskunst iaido gebruikt worden. Hierdoor wordt de theorie fysiek ervaren door de deelnemers, waardoor er een rendement van meer dan 60 procent wordt gerealiseerd op de aangeboden inzichten. Daarnaast worden er koppelingen gemaakt naar de dagelijkse praktijk van de deelnemers.

Oosterse kennis in combinatie met Westerse wetenschap leert deelnemers nieuwe gezichtspunten in te nemen. Hierdoor is men in staat uitdagingen op nieuwe en creatieve wijze te benaderen, waarbij het accent ligt op efficiency. De doorbraak, die tijdens de finale wordt gerealiseerd, is het startpunt van een nieuwe weg.

Over Bjorn Aris
Bjorn Aris bestudeert al 32 jaar Oosterse gevechtskunsten en Zen filosofie. Als beoefenaar van de Japanse zwaardkunst, het iaido, beweegt hij zich in de Europese top drie. Daarnaast treedt hij sinds 2000 op als trainer en coach voor het midden en hoger kader uit het bedrijfsleven, waarbij hij Oosterse wijsheden combineert met Westerse wetenschap teneinde het rendement van werknemers in hun werkomgeving te verhogen. Deze werkwijze koppelt hij aan de ervaring die hij opgedaan heeft als succesvol zelfstandig ondernemer en investment banker.