60% effectiever leren?
Al ruim 10.000 mensen gingen u voor

Bjørn combines the razor sharp mind of the former Venture Capitalist with the razor sharp skills of the swords champion he really is; the wisdom that comes with tough self discipline with the leadership skills of the entrepreneur. A rare individual who succesfully bridges cultures and mindsets to return the best on people. Dutch interpretation of Japanese added value from The Hague. An experience!

Vincent Hoek

Founder and CIO, Technology Solutions Europe

Bjørn has a warm and strong personality. In combining eastern philosophies with western management methods he triggers provocative thoughts and out of the box self reflection. He has trained our entire staff (16) in a unique and inspiring session, which permanently strengthened group-feel and teamwork.

Paul Weststrate

Owner, Awareness adviesbureau voor beleidsmarketing

Bjørn has performed the Martial Arts workshop within KLM’s Commercial MD-program for high potentials, entitled “Focus on your Future”. At the start of this annual program, this has proven to be of great value in the opening up of our staff into their path towards a deeper and clearer understanding of their challenges.

Lucas Van Wees

Vice President Human Resources, KLM

Training & Advies

Return on People biedt unieke trainingen op het gebied van Lean werken, communicatie en persoonlijke effectiviteit, gebaseerd op ruim 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven en daarbuiten. Naast trainingen verzorgen wij onder meer lezingen, events, workshops, teambuilding sessies en change management trajecten. In onze programma’s leer je welke aangeleerde patronen jou in de weg staan en wat jouw valkuilen zijn in communicatie, hoe je om kunt gaan met remmende factoren en hoe je altijd het juiste antwoord geeft op elke vraag.  We willen je niet overladen met kennis, maar maken je rugzak juist leger. Zo kun je werken vanuit overzicht, balans en pro activiteit.

 

Praktijkgericht leren

Onze programma’s zijn maatwerk en praktijkgericht. In onze trainingen gebruiken we technieken uit de Oosterse gevechtskunsten om deelnemers de behandelde theorie zelf te laten ervaren.  Zo creëren we een rendement van meer dan 60 procent op de aangeboden inzichten. Doordat de kennis direct wordt opgenomen in het onderbewustzijn, zijn de nieuwe inzichten makkelijker direct toepasbaar. Zowel op werk, als thuis. Door de combinatie van Oosterse kennis en Westerse wetenschap leren deelnemers op een nieuwe manier te kijken naar dagelijkse uitdagingen. Creatief en met het accent op efficiency. De doorbraak, die deelnemers tijden de finale ervaren, is het begin van een nieuwe weg.

 

Haarfijne techniek

In de praktijkdelen maken we vooral gebruik van iaido, het traditionele Japanse gebruik van het Samurai zwaard. Iaido ontwikkelt bewustzijn, concentratie, oprechtheid, een rustige geest en mentale en fysieke eenwording door het beoefenen van traditionele zwaardtechnieken. Iaido staat het dichtst bij de Samurai klasse en Japanse adel en is geen sport, maar een unieke en aloude traditionele kunst voor de ontwikkeling van lichaam, geest en ziel.

Bjørn Aris

Bjørn Aris

trainer en coach

Bjorn Aris traint en coacht medewerkers in het midden en hoger kader uit het bedrijfsleven, waarbij hij Oosterse wijsheden combineert met Westerse wetenschap en zo het rendement van medewerkers in hun werkomgeving verhoogt. Bjorn Aris bestudeert al 35 jaar Oosterse gevechtskunsten en Zen filosofie en is welbekend met het bedrijfsleven: als ex-investment banker en ondernemer weet hij organisaties te raken met zijn kennis en beheersing van de Japanse zwaardvechtkunst in relatie tot de werkvloer.

Er wordt veel getraind, maar wat is het rendement nu eigenlijk?

Het bedrijfsleven geeft veel geld uit aan de training van werknemers, maar hoe effectief is die training? En… waarom wordt het geleerde niet toegepast?

Meestal leer je tijdens een training om iets op een bepaalde manier te doen. Maar dat hoeft niet per se  jouw manier van doen te zijn. Wij geloven dat je gebruik moet maken van je eigen krachten en niet met kracht tégen je natuur in moet werken. Ook is het medewerkers vaak niet duidelijk waarom ze iets zouden willen leren. Het moet, en wordt dus met weinig interesse ondergaan. Door wel de eigen motivatie aan te spreken, pakken medewerkers de nieuwe vaardigheden veel sneller en effectiever op. Tot slot gaat het vaak mis bij de manier waarop de training wordt gegeven; de stof blijft abstract. Wij zorgen dat deelnemers de technieken zelf ervaren waardoor ze de kennis vanuit hun onderbewustzijn – waar de denksnelheid 10x hoger is dan in ons bewustzijn- altijd en overal kunnen toepassen.

JA, IK WIL MEER RENDEMENT

 

Returnonpeople
info@returnonpeople.nl
Sakura Foundation
Den Haag KvK 55155952

Bjørn Aris
bjornaris@gmail.com
Website Bjørn Aris