Training Mental Bridging©

De Mental Bridging© training is een snelle en effectieve methode om meer rendement uit uw werknemers te halen. Algoritmes, data mining en robotisering worden gezien als de heilige graal voor succes in bedrijven omdat ze betere bedrijfsresultaten en meer winst opleveren. Het Mental Bridging© programma doet daar nog een schepje bovenop en levert direct meer winst, betere bedrijfsresultaten, tevreden klanten én meer gelukkige werknemers met werkplezier op. Het wetenschappelijk erkende programma helpt om onbewust potentieel ‘aan’ te zetten bij uw werknemers, waardoor veel betere resultaten behaald worden. Daarbij wordt gebruik gemaakt van al bestaande meta-algoritmes.

Links en rechts

De basis van deze methode is het ‘bridgen’ van de linker (rationele) en rechter (emotionele) hersenhelft, wat direct de creativiteit en het probleemoplossend vermogen aanspreekt. De Mental Bridging© training zorgt voor meer bewustwording, focus, proactiviteit, helikopterview, innerlijke kracht, een gelukkiger leven, minder angst en beter kunnen omgaan met werkdruk. Het leert je om meer uit je leven te halen én hoe je effectiever kunt werken, met meer werkplezier tot gevolg.

Van werkdruk naar werkplezier

Hoe ga je van werkdruk naar werkplezier?

In de training besteden we onder meer aandacht aan een andere manier van denken, gedrag en communicatie, stress, ademhaling, overzicht houden en conditionering. Dit alles vertalen we naar de werkvloer. Aan het eind van het programma zijn de deelnemers zich bewust geworden van een aantal remmende factoren in henzelf en hun omgeving die goed functioneren en samenwerken in de weg staan. Ze krijgen tools om wat ze geleerd hebben in de praktijk toe te passen en om waar nodig gedrag te veranderen. Zo verandert werkdruk in werkbalans en werkplezier.

Workshop teambuilding

Vanwege de transformatieve reis die de deelnemers doormaken in hun manier van denken én doen is het programma bij uitstek geschikt als workshop voor teambuilding. Doordat de deelnemers leren het maximale uit zichzelf te halen zal het werkplezier enorm toenemen. Goed werken is namelijk vaak ook leuk werken. Want als je in je kracht staat lukt het beter om de werkbalans te behouden en meer plezier in je werk te vinden.

 Bewezen effectief

Het Mental Bridging © programma is succesvol toegepast door mensen van meer dan 60 verschillende nationaliteiten in diverse continenten. De meetbare effecten van deze oorspronkelijk Oosterse aanpak zijn sinds 2006 wetenschappelijk aangetoond in diverse onderzoeken. Het Mental Bridging© programma is met hulp van TNO gevalideerd en ontving een innovatieprijs in 2012. Bewezen effectief, met gegarandeerd resultaat. Dit programma levert behalve meer succes ook meer van dat wat echt schaars is: tijd.

Q&A:

Hoe zorg ik voor meer werkplezier?

Werkplezier gaat om aandacht voor jezelf. In het programma richten we ons op de hele mens: zowel de rationele linker- als de creatieve rechterhersenhelft. In de training besteden we daarom onder meer aandacht aan een andere manier van denken, gedrag en communicatie, stress, ademhaling, overzicht houden en conditionering. Dit alles met een praktische insteek. Dankzij de tools in dit programma leer je namelijk niet alleen meer over jezelf, je kunt het ook direct in de praktijk toepassen. Factoren die voor werkdruk zorgen verdwijnen, terwijl je door meer in je kracht te staan meer werkbalans en plezier in je werk vindt.

Is het programma Mental Bridging© geschikt als workshop voor teambuilding?

Het programma Mental Bridging© is een transformerende teambuilding workshop en zorgt meteen voor hernieuwde energie op de werkvloer. Het programma focust zich op meer plezier in je werk, werkbalans en het plezier in werk te herontdekken. Omdat de deelnemers zich bewust worden van wat hen tegenhoudt of afremt op de werkvloer en hoe ze dit met praktische tools kunnen ‘omdraaien’, vergroot dit direct de productiviteit en het teamgevoel. Daarnaast leren de deelnemers om meer uit zichzelf te halen, wat niet alleen zorgt voor meer plezier in werk maar ook voor een betere werkbalans en gezondheid.

Returnonpeople
info@returnonpeople.nl
Sakura Foundation
Den Haag KvK 55155952

Bjørn Aris
bjornaris@gmail.com
Website Bjørn Aris